0 Deljenj 784 Ogledov

Ste slišali, kako se bo v nedeljo spustila meja sneženja?

27. April, 2019 9:20
784 Ogledov

Agencija za okolje Republike Slovenije (Arso) je zjutraj napovedala povratek sneženja.

Po današnje, lahko bi rekli tipičnem aprilskem dnevu, ko naj bi bilo po Arsovi napovedi spremenljivo s plohami in nevihtami, se bo proti večeru razjasnilo. Jutri bo večinoma oblačno s padavinami, meja sneženja se bo spustila pod 1000 m.

Danes bo toplo

Danes bo sprva delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in možnostjo neviht, ob morju bo večinoma suho. Proti večeru se bo razjasnilo. Ponekod bo prehodno zapihal veter severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 19 °C.

Jutri zjutraj se bo pooblačilo, padavine bodo od severozahoda zajele večji del Slovenije, najmanj padavin bo na severovzhodu. Meja sneženja se bo na Gorenjskem spustila pod nadmorsko višino 1000 m.

Temperature blizu ledišču

Na Primorskem bo zapihala burja, drugod veter severnih smeri. Jutranje temperature bodo na Gorenjskem okoli 0, drugod od 5 do 12, popoldanske od 5 do 13, na Gorenjskem malo nad 0 °C.

Od torka že topleje

V ponedeljek bo oblačno in hladno z občasnimi padavinami. V torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in kakšno ploho. Ponekod bo še pihal severni veter. Topleje bo.

Več iz te kategorije