0 Deljenj 444 Ogledov

Sredi dne bo deževalo

27. August, 2021 6:12
444 Ogledov

Danes se bo delno zjasnilo, sredi dneva in popoldne bodo v notranjosti države krajevne plohe, za petek napoveduje Agencija RS za okolje. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na Primorskem do 25 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, popoldne se bo dež od juga razširil nad večji del Slovenije in v noči na nedeljo postopno ponehal. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem do 15, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 23 °C.

Obeti. V nedeljo in ponedeljek kaže na spremenljivo oblačno vreme, predvsem popoldne bodo nastajale krajevne plohe, v ponedeljek tudi nevihte.

Vremenska slika. Vremenska fronta se je iznad naših krajev pomaknila nad Balkan. Nad srednjo Evropo se v višinah zadržuje jedro hladnega zraka. S severovzhodnimi vetrovi k nam doteka nekoliko bolj svež zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes se bo delno zjasnilo, le v krajih južno od nas bo sprva še oblačno s padavinami. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka, v Kvarnerju pa zmerna burja.

Jutri bo večinoma oblačno, sprva bo deževalo v krajih južno od nas, proti večeru pa se bo dež razširil tudi nad kraje vzhodno od nas. V Alpah bodo popoldne krajevne plohe. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka, v Kvarnerju pa zmerna burja.

Več iz te kategorije