0 Deljenj 637 Ogledov

Sreda bo mrzla, zjutraj od -6 do 0°C, čez dan malokje nad 9 °C

24. November, 2020 6:18
637 Ogledov

Danes bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno, na Primorskem bo pihala šibka burja. Drugod bo predvsem zjutraj in dopoldne precej nizke oblačnosti, nato se bo večinoma zjasnilo, so v napoved zjutraj zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 9, na Primorskem do 15 °C.

Jutri bo povečini jasno, po nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod lahko zadržala večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo v alpskih dolinah do -8, drugod od -6 do 0, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od 2 do 9, na Primorskem do 13 °C.

Obeti. V četrtek bo predvsem na severovzhodu megla ali nizka oblačnost, drugod pa bo po meglenem jutru in dopoldnevu pretežno jasno. V petek se bo nadaljevalo suho vreme.

Vremenska slika. Nad srednjo Evropo in severozahodnim Balkanom se je okrepilo območje visokega zračnega tlaka. V višinah bo popoldne spet začel dotekati toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Pretežno jasno bo, le v krajih vzhodno od nas bo zlasti zjutraj in dopoldne precej megle ali nizke oblačnosti.

Več iz te kategorije