0 Deljenj 466 Ogledov

Sončno, popoldne posamezne nevihte, ki se bodo lahko nadaljevale v noč

26. July, 2021 6:05
466 Ogledov

Danes bo večinoma sončno. Popoldne bodo predvsem v zahodni in severni Sloveniji nastale posamezne nevihte, ki se bodo lahko nadaljevale v noč, za ponedeljek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje (Arso). Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 33, na severozahodu okoli 25 °C.

Jutri bo večinoma sončno. Zlasti v zahodni in osrednji Sloveniji se bodo pojavljale plohe in nevihte. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 16 do 22, najvišje dnevne od 24 do 30 °C.

Obeti. V sredo in četrtek bo sončno in spet bolj vroče. Ponekod bo še pihal jugozahodnik.

Vremenska slika. Nad severozahodno in delom srednje Evrope je plitvo ciklonsko območje. Od jugozahoda k nam priteka topel in še razmeroma suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo večinoma sončno. Predvsem na območju Alp bodo popoldne in zvečer nastajale nevihte. Ob severnem Jadranu se bo krepil jugo.

Jutri bo spremenljivo oblačno, predvsem v krajih severno in zahodno od nas se bodo pojavljale plohe in nevihte. Več sonca bo v krajih vzhodno in južno od nas. Ob severnem Jadranu bo še pihal jugo.

Več iz te kategorije