0 Deljenj 787 Ogledov

Sončni dnevi so nazaj, spet se bo segrelo čez 30°C

16. July, 2019 8:53
787 Ogledov

Danes bo sončno, šibka burja na Primorskem bo ponehala, so v jutranjo napod zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 27, na Primorskem do 29°C.

Jutri bo sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Ponekod bo pihal veter južnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, ob morju okoli 17, najvišje dnevne od 26 do 31°C.

Obeti. V četrtek bo spremenljivo, občasno tudi pretežno oblačno. Predvsem v notranjosti Slovenije bodo plohe in nevihte. V petek bo delno jasno, sredi dneva in popoldne bo še nastalo nekaj ploh in neviht.

Vremenska slika. Nad zahodno in srednjo Evropo je območje enakomernega zračnega tlaka. S severnimi vetrovi v višinah k nam priteka toplejši in bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo večinoma jasno, popoldne bo v Alpah nastajala kopasta oblačnost, lahko tudi kakšna ploha ali nevihta. Burja v Kvarnerju bo do večera ponehala.

Jutri bo pretežno jasno, popoldne delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v Alpah bodo popoldne in zvečer pogoste plohe in nevihte.

Več iz te kategorije