0 Deljenj 572 Ogledov

Sonca v začetku novega tedna ne bomo prav veliko videli

24. November, 2019 10:21
572 Ogledov

Danes bo pretežno oblačno, ponekod v notranjosti tudi megleno. Predvsem v zahodnih krajih bodo občasno lahko še manjše krajevne padavine. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, na Goriškem in ob morju okoli 17 °C.

Jutri bo na Primorskem pretežno jasno s šibko burjo. Drugod bo povečini oblačno ali megleno. Jutranje temperature bodo od 3 do 6, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne okoli 8, na Goriškem in ob morju do 18 °C.

Obeti. V torek bo pretežno oblačno, popoldne ponekod v notranjosti ni izključena kakšna kaplja dežja.

V sredo bo pretežno oblačno, na zahodu se bodo začele pojavljati padavine, ki se bodo popoldne širile proti vzhodu. Pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika. Nad osrednjim Sredozemljem je ciklonsko območje Od vzhoda priteka k nam razmeroma topel in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo zmerno do pretežno oblačno, predvsem v krajih zahodno in južno od nas bodo občasno še manjše padavine. V Tržaškem zalivu in v Kvarnerju bo zapihala šibka burja.

Jutri bo ob severnem Jadranu in v Alpah precej jasno, drugod se bo zadrževala nizka oblačnost. Ob Jadranu bo pihala šibka burja.

Več iz te kategorije