0 Deljenj 2372 Ogledov

Šok na hrvaškem otoku, ki je priljubljena destinacija Slovencev! Umoril je 16-letnico

14. februarja, 2020 15:13
2372 Ogledov

Hrvaška policija je danes potrdila, da so nekaj po 6. uri zjutraj prejeli obvestilo o ranjeni 16-letnici v Malem Lošinju. Kljub nujni medicinski pomoči dekletu niso mogli pomagati. Policija je tudi potrdila, da so privedli moškega, ki ga povezujejo s kaznivim dejanjem. Hrvaški mediji so neuradno poročali, da je dekle umoril sosed.

Načelnik policijske uprave primorsko-goranske županije Tomislav Dizdar je na današnji novinarski konferenci povedal, da gre za nasilno smrt ter da je domnevni storilec že na policijski postaji v Malem Lošinju. Sum o kaznivem dejanju umora bodo po njegovih besedah lahko potrdili po opravljeni preiskavi in obdukciji.

Vdrl v stanovanje, v katerem je živela z materjo

Neuradno naj bi dekle umoril sosed, ki je vdrl v stanovanje, v katerem je živela z materjo. Napadalec naj bi se nameraval znesti nad materjo, ki jo je 16-letnica poskusila braniti. Pri tem je bila smrtno ranjena. Storilec naj bi dekle zabodel z nožem, je poročal Jutarnji list na svoji spletni strani.

Hotela je v šolo

Najstnica je bila dijakinja srednje šole v Malem Lošinju. V času napada se je pripravljala na odhod v šolo, je poročal novičarski portal index.hr. Dodaja, da motiv napada še ni znan.

Na hrvaškem ministrstvu za znanost in izobraževanje so napovedali, da bodo v srednjo šolo poslali strokovnjake za krizne razmere, ki bodo na voljo pretresenim sošolcem umorjenega dekleta.

Mogoče vas bo zanimalo

Padalcu se je v občini Kamnik zaprlo padalo
Črno
62 Ogledov
Črno
62 Ogledov

Padalcu se je v občini Kamnik zaprlo padalo

User One - 22. februarja, 2020 19:48

Ob 17.05 se je pri vzletu iz Velike špice, občina Kamnik, jadralnemu padalcu zaprlo padalo, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gorski reševalci GRS Kamnik in gasilci…

Z avtom v stanovanjski objekt
Črno
144 Ogledov1
Črno
144 Ogledov1

Z avtom v stanovanjski objekt

User One - 22. februarja, 2020 13:34

Ob 9.03 se je v naselju Golek, občina Krško, osebno vozilo zaletelo v stanovanjski objekt, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj…

FOTO: Zvečer počilo na lokalni cesti
Črno
468 Ogledov
Črno
468 Ogledov

FOTO: Zvečer počilo na lokalni cesti

skandal1 - 22. februarja, 2020 8:33

Včeraj ob 21.47 sta med naseljema Šentjanž in Krmelj, občina Sevnica, trčili osebni vozili. Pri tem se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj…

Več iz te kategorije