0 Deljenj 513 Ogledov

Slovenijo bo zajel mraz, zjutraj od -10 do -3, čez dan od -1 do 4°C, potem se pridružijo padavine

29. November, 2021 6:01
513 Ogledov

Danes bo sprva še oblačno, sneženje bo povsod ponehalo, za ponedelejk napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Čez dan se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Goriškem in ob morju okoli 10 °C.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Jutro bo mrzlo in po nižinah megleno, popoldne pa bo ponekod že zapihal jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od -10 do -3, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od -1 do 4, na Goriškem in ob morju okoli 8 °C.

Obeti. V sredo bo na vzhodu še delno jasno, drugod se bo postopno pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. V četrtek bo oblačno z občasnimi padavinami, po nižinah bo deževalo.

Vremenska slika. Ciklonsko območje se je pomaknilo nad vzhodni in južni Balkan. Od severa doteka k nam hladen in postopno bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes čez dan se bo delno zjasnilo, le v notranjosti Hrvaške bo dopoldne še oblačno z rahlim sneženjem. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka, v Kvarnerju občasno zmerna burja.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Jutro bo mrzlo in ponekod po nižinah megleno.

Več iz te kategorije