0 Deljenj 1781 Ogledov

Šlamparija brez primere: Poglejte, kakšni amaterji so na RTV Slovenija!

6. September, 2017 7:33
1,781 Ogledov
Foto: sta

Glede na to, da se v javno hišo RTV Slovenija zbira na milijone prispevkov, ki jih plačujemo državljani, bi pričakovali, da imajo vsaj enega zaposlenega, ki bi poskrbel, da so imena in priimki eminentnih gostov zapisani pravilno.

V oddajo, ki jo na nacionalni televiziji vodi Igor E. Bergant, je kot gost prišel prvi podpredsednik Evropske komisije Frans Timmermans, vendar ga je na vhodu pričakal napis “g. Timmerman”, torej brez zadnje črke s. Zaposleni na RTV Slovenija, ki se načeloma v večini nosijo, kot da bi bili največji strokovnjaki oziroma poznavalci vseh možnih področij, so tako zagrešili kiks, ki na pomembnem gostu iz Bruslja zagotovo ni pustil dobrega vtisa. Fotodokaz je tukaj:

Foto: bralec Miran

Gostovanje v oddaji so sicer promovirali tudi na spletni strani predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, torej bi bilo že dovolj, če bi RTV-jevci le prekopirali Timmermansov priimek. Tam so še zapisali, da bo osrednja tema pogovora prihodnost Evropske unije, Timmermans pa “bo odgovarjal na vprašanja publike v studiu”. Pogovor s Timmermansom je sicer del niza dialogov z državljani – javnih srečanj, ki jih Evropska komisija pripravlja po vsej EU.

 

Več iz te kategorije