0 Deljenj 2102 Ogledov

ŠKANDALOZNO: Narkomanski raj Zorana Jankovića

14. May, 2018 7:00
2102 Ogledov

Pred dnevi, ko je Zoran Janković oziroma njegova stranka Pozitivna Slovenija odprla transakcijski račun za financiranje volilne kampanje, se je celo med uslužbenci strokovnih služb Mestne občine Ljubljana (MOL) širila nejevera, ali se župan res ne zaveda, da je po fiasku, ko mu v parlamentu kot mandatarju ni uspelo zbrati 46 glasov, na vseslovenski ravni politično mrtev. Ker župana 3. junija ne bi volili niti uslužbenci MOL, je kmalu zaokrožila informacija, da je Janković transakcijski račun odprl za drugačne vrste trgovanja.

Na levici, kjer je letos še posebna gneča, so se po pripovedovanju naših virov tudi znotraj SMC in SD pokregali za volilne okraje v Ljubljani. Tiste, kjer je izvolitev v državni zbor zelo verjetna. Stranke na levici so menda vrgle puško v kuruzo v Halozah in podobnih zapostavljenih regijah, kjer nad državno politiko, ki se vodi iz Ljubljane, razočarani prebivalci redkeje odhajajo na volitve. In na to je ob odprtju predvolilnega transakcijskega računa po pripovedovanju virov igral Janković. Potržil je svoj preostali lokalni vpliv za svoje osebne koristi in dogovore.

A fotografije, posnete tretjega maja na obrežju Ljubljanice v centru prestolnice, le streljaj od mestne hiše, iz katere Janković vodi svoje predvolilno trgovanje, kažejo, da so besede »Zoki dela« samo prazna predvolilna parola. V mestu, ki mu vlada Zoran Janković, cvetijo narkomanski posli, uporabljene igle pa sredi mesta ležijo sredi belega dne.

(iz tiskane izdaje Škandal24)

Več iz te kategorije