0 Deljenj 722 Ogledov

SE DANES ODPRAVLJATE NA CESTO, PA NE BI STALI V KOLONI? Za vas imamo rešitev

28. July, 2018 9:45
722 Ogledov
Fotografija je simbolična. Foto: iStock

Dars za danes, predvsem v dopoldanskih urah, napoveduje zelo zgoščen promet proti morju, daljši zastoji so pričakovani predvsem na najbolj obremenjenih mejnih prehodih s Hrvaško, kot sta Gruškovje in Obrežje. Zelo zgoščen promet bo po napovedih Darsa tudi na avtocesti skozi predor Karavanke iz smeri Avstrije proti Sloveniji.

Bolj obremenjeni kot običajno bosta tudi zahodna ljubljanska obvoznica od Šentvida proti Vrhniki in konec podravske avtoceste ter cesta naprej proti mejnem prehodu Gruškovje, napovedujejo na Darsu.

Gost promet z zastoji pričakujejo tudi na primorski avtocesti predvsem med Logatcem in Postojno, gneča se bo tam nadaljevala tudi v ponedeljek, ko bo na primorski avtocesti spet dovoljen promet tovornih vozil nad 7,5 tone.

Na Prometno-informacijskem centru svetujejo voznikom, naj se pravočasno preusmerijo na manj obremenjene mejne prehode.

Mejni prehodi na hrvaški meji | Avtor: Policija

Na prometnoinformacijskem centru sicer napovedujejo zelo zgoščen promet od Avstrije proti Hrvaški za cel današnji dan, v nasprotni smeri pa za jutri popoldne. S šolskimi poletnimi počitnicami danes začenja tudi del Nemčije, je še zapisano na portalu prometnoinformacijskega centra.

Več iz te kategorije