0 Deljenj 1377 Ogledov

RTV Slovenija šokirala s spornim Smodejem, slednji na laž postavil Asto Vrečko in Luko Mesca

9. September, 2022 12:38
1377 Ogledov

Po mesecu dni so se na Tarči na RTV odločili, da naredijo prispevek o aferi Smodej in razvratnih dogodkih, ki so se dogajali na zabavah v kleti Fotopuba. Sodeč po odzivih je bila oddaja namenjena ‘branjenju’ Dušana Smodeja. Policija s slednjim ni opravila razgovora ali hišne preiskave, kar je ta v oddaji potrdil, zanikal pa je tudi domnevno sporno obnašanje, o katerem so se razpisali mediji. Je pa potrdil prijateljstvo s pokojnim umetnikom Romanom Uranjekom, s katerim so mu bile skupne “podobne spolne fantazije”, o čemer je javno spregovorila novinarka Maja Megla.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/ljudje/afera-smodej-na-zabavi-posilili-policista/

Smodej je priznal svoja deviantna spolna nagnjenja in zavrnil izjave vseh tistih, ki so se mu zaradi afere “odrekli”. Razkrilo pa se je, da ministrica za kulturo Asta Vrečko in Luka Mesec le poznata Smodeja, Potem ko je minister za delo Mesec na Facebooku dokaj agresivno grozil s tožbo vsem tistim, ki bi ga povezovali s Smodejem, saj bi ga on ne poznal, so nasprotno dokazali posnetki, na katerih se je udeležil ene od zabav v Fotopubu, dokončno pa je njegovo poznanstvo z njim potrdil sam Smodej, ki je potrdil tudi dobro prijateljstvo z Mesečevo nekdanjo partnerko Manco. Smodej je sicer zanikal poznanstvo z Niko Kovač in Jašo Jenullom, je pa potrdil, da pozna Asto Vrečko, kulturno ministrico, ki je prav tako trdila, da “Dušana Smodeja ne pozna”. Vrečkova pa je v oddaji želela celotno afero prikazati kot “poskus diskreditacije” Levice. Poslovanje Fotobupa že dlje časa ni bilo skladno s pravili, kljub temu pa je dobival državna sredstva, za katera niti Vrečkova ni znala pojasniti, kako se pravzaprav delijo.

Ljubljanski kriminalisti in policisti so doslej opravili že več deset razgovorov v povezavi s preiskavo hudih kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost in zoper človekovo zdravje. Več oseb pa še iščejo, nekatere med njimi tudi v tujini, so sporočili. Žrtve znova pozivajo, naj podajo prijave.

Več iz te kategorije