0 Deljenj 535 Ogledov

Pripravite tople obleke, jutri zjutraj pričakujejo samo na Obali več kot 5 °C

3. October, 2019 8:12
535 Ogledov

Danes bo sprva pretežno oblačno, ponekod bo še deževalo, so v napoved ob 7. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Čez dan se bo od severozahoda jasnilo. Veter bo postopno oslabel, tudi burja na Primorskem bo do večera ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 16, na Primorskem okoli 18 °C.

Jutri bo po hladnem in ponekod meglenem jutru čez dan večinoma sončno. Jutranje temperature bodo od 1 do 5, v mraziščih malo pod 0, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 12 do 16, na Primorskem okoli 18 °C.

Obeti. V noči na soboto se bo prehodno pooblačilo, možen bo dež. V soboto čez dan se bo postopno delno razjasnilo, nastane lahko kakšna ploha. V nedeljo kaže na suho vreme, največ sonca bo na Primorskem.

Vremenska slika. Nad zahodno in srednjo Evropo se je prehodno okrepilo območje visokega zračnega tlaka. Od severa priteka k nam hladnejši in bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes se bo od severozahoda jasnilo, le v krajih južno od nas bo zjutraj še nekaj dežja. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna, v Kvarnerju močna burja, ki bo popoldne slabela.

Jutri bo sprva pretežno jasno, popoldne pa bo oblačnost od zahoda naraščala.

Več iz te kategorije