0 Deljenj 1141 Ogledov

Prihaja tako slabo vreme, da lahko po biovremenski napovedi Arsa občutljive doletijo “okrepljeni nekateri bolezenski znaki”

26. May, 2019 20:31
1141 Ogledov

Pred nami so dnevi, ki jih bodo sodeč po biovremenski napovedi, ki jo je ob 18. uri objavila Agencija RS za okolje (Arso), za vremensko občutljive osebe nadvse neprijetno, zapisali so: “Občutljivi ljudje bodo imeli z vremenom povezane težave, okrepljeni bodo tudi nekateri bolezenski znaki. Spanje občutljivih ljudi bo moteno. Priporočamo dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in odmerkov zdravil ter večjo previdnost.

Poslabšanje pride že ponoči

Ponoči se bo pooblačilo, v drugem delu noči bo v južni Sloveniji pričelo deževati. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 16 °C.

V ponedeljek bo oblačno, dež bo dopoldne zajel vso državo. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 20 °C.

Deževen torek

V torek bo oblačno, občasno bodo padavine, deloma plohe in posamezne nevihte.

V sredo bo oblačno s padavinami, ki bodo zvečer ponehale. Na Primorskem bo zapihala burja. V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne lahko nastane kakšna ploha. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

Prihaja z juga

Vremenska slika: Nad osrednjim Sredozemljem se poglablja ciklonsko območje, ki se pomika proti severu. Z vetrovi južnih smeri priteka nad naše kraje topel in postopno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Ponoči bo se bo pooblačilo. V krajih južno od nas bodo že padavine. V ponedeljek bo oblačno, dež bo dopoldne od juga zajel vse sosednje pokrajine.

Več iz te kategorije