0 Deljenj 680 Ogledov

Preverite, kakšno vreme nas čaka za praznike!

22. December, 2018 10:05
680 Ogledov
Slika je simbolična. Foto: iStock

Danes bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji pretežno oblačno, ponekod na Primorskem pa tudi megleno in bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Drugod po Sloveniji bo delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri, ki bo popoldne slabel, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Najvišje dnevne temperature bodo večinoma od 5 do 13, v Beli krajini do 15 stopinj Celzija.

V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno, ob morju in v nižjih legah Primorske bo predvsem popoldne lahko tudi nekaj nizke oblačnosti. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah v notranjosti megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 1, ob morju okoli 5, najvišje dnevne od 4 do 8, na Primorskem in jugovzhodu do okoli 11 stopinj Celzija.

Kakšno vreme pa nas čaka za praznike? V ponedeljek bo dopoldne oblačno, prehodno bodo možne manjše krajevne padavine. Popoldne se bo oblačnost trgala. Sprva bo ponekod pihal jugozahodnik, ki se bo popoldne obračal v severnik, zvečer pa bo na Primorskem zapihala šibka do zmerna burja. V torek bo sprva pretežno oblačno, čez dan se bo delno razjasnilo. Hladneje bo.

Več iz te kategorije