0 Deljenj 1240 Ogledov
Janeza Kocjančiča so marca na RTV Slovenija predstavili kot politika, ki je v času Zveze komunistov Jugoslavije tesno sodeloval z Milanom Kučanom. Kocijančič je bil predsednik njene slovenske naslednice Združene liste socialnih demokratov, ki se danes imenuje SD.

Preverili smo, kaj se dogaja s podjetjem pokojnega Janeza Kocijačiča, katerega direktor je nadzornik Foruma 21

24. June, 2020 9:21
1240 Ogledov

Pogledali smo, kaj se dogaja s podjetjem J K doo., v lasti politika in športnega funkcionarja Janeza Kocijančiča, ki se je prvega junija za vedno poslovil. Ko je Ksenija Horvat marca letos s Kocijančičem objavila intervju za TV Slovenija, so izpostavili naslednje poslovne podatke.

Vir: RTV Slovenija

Zdaj je iz baze Ajpes razvidno, da je podjetje v likvidaciji po skrajšanem postopku. Skupščina družbe, na kateri so sprejeli predlog za prenehanje družbe po skrajšanem postopku je bila že 29. novembra lani, je razvidno iz sklepa okrožnega sodiša v Ljubljani z dne 27. maja letos.

Vir: Ajpes.

Kot je razvidno iz sklepa, se premoženje druže po izbrisu prenese na družbenika, to pa sta Kocijančič in njegova soproga Andreja Kocijančič, izhaja iz Ajpesa.

Vir: Ajpes.

Kocijančič je sicer v podjetju opravljal funkcijo prokurista, direktor je bil Ivan Maksimiljan Rudolf. Družabni kronist Foruma 21 Aleksander Lucu ga je leta 2008 opisal takole: “nekdanji generalni sekretar NLB Ivan Rudolf, sedaj najbolj znan kot sopotnik Milana Kučana po poteh rekreacije.” Je pa Rudolf še vedno funkcionar Kučanovega Foruma 21. Na spletni strani ga najdemo med nadzorniki foruma.

Vir: Ajpes.

Rudolf je tudi prokurist v družbi Prevajalske storitve, Maksim Rudolf, s.p..


Mogoče vas bo zanimalo

Do smrti ga je povozil tovornjak
Črno
30 Ogledov
Črno
30 Ogledov

Do smrti ga je povozil tovornjak

User One - 26. October, 2021 21:21

Policisti so bili danes nekaj pred 10. uro obveščeni, da je tovorno vozilo pri vzvratni vožnji na Cankovi povozilo moškega, ki je na kraju zaradi poškodb umrl,…

Delavec neodziven, oživljanje žal neuspešno
Črno
150 Ogledov
Črno
150 Ogledov

Delavec neodziven, oživljanje žal neuspešno

User One - 26. October, 2021 14:04

Ob 11.31 je pri naselju Beka, občina Hrpelje-Kozina, delavec na gradbišču padel z gradbenega odra in obležal neodziven. Gasilci PGD Materija so skupaj z delavci na gradbišču…

Otroci na avtocesti! Vsi vpleteni so mlajši od 14 let
Črno
149 Ogledov
Črno
149 Ogledov

Otroci na avtocesti! Vsi vpleteni so mlajši od 14 let

User One - 26. October, 2021 10:44

Gorenjski prometni policisti so zaključili preverjanje nespametnega in nevarnega zadrževanja otrok na avtocesti s 5. septembra letos, ki so ga je prejšnji teden izpostavili pri DARS. »Vsi…

Več iz te kategorije