0 Deljenj 658 Ogledov

Pred nami so dnevi popoldanskih ploh in neviht

23. August, 2019 7:56
658 Ogledov

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, nastale bodo posamezne plohe in nevihte, so v jutranjo napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Več sonca bo na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja. Ponekod v notranjosti bo pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 26, na Primorskem do 31 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo plohe in nevihte. Na Primorskem bo delno jasno, pihala bo šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, ob morju okoli 22, najvišje dnevne od 23 do 28, na Primorskem do 31 °C.

Obeti. V nedeljo in ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo še krajevne plohe in nevihte. Na Primorskem bo še pihala šibka burja.

Vremenska slika. Nad zahodno, srednjo in vzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. V višinah se nad severnim Sredozemljem in zahodnim Balkanom zadržuje manjše jedro hladnega in vlažnega zraka.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s posameznimi plohami in nevihtami, ki bodo jutri pogostejše. Več sonca bo ob Jadranu, kjer bo pihala šibka do zmerna burja.

Več iz te kategorije