0 Deljenj 1515 Ogledov

POSNETEK, OB KATEREM BO OBNEMELA SLOVENIJA Migranti napadli obiskovalce prireditve v Škofji Loki, sliši se vpitje v arabščini

16. August, 2018 8:07
1515 Ogledov

Trije migranti so brez kakršnega koli razloga napadli obiskovalce prireditve in nekaj vpili v arabščini. Varnostniki so enega obvladali in vklenili, dva sta zbežala pred prihodom policije. To je na svojem Facebook profilu zapisal Zoran Stevanović, mestni svetnik MO Kranj, in objavil videoposnetek.

Zoran Stevanović je napisal, da očitno mediji ne smejo poročati, da se napadi migrantov dogajajo tudi v Sloveniji. “Ni potrebe, da jih gledamo po televiziji, saj smo jih lahko v živo gledali 24. 6. na prireditvi na škofjeloškem gradu. Trije migranti so brez kakršnega koli razloga napadli obiskovalce na prireditvi, pri čemer so vpili v arabščini. Varnostniki so enega obvladali in vklenili, dva sta zbežala pred prihodom policije,” je zapisal Stevanović in objavil posnetek ter fotografijo slovenskega dokumenta, iz katerega izhaja, da gre za sirskega državljana s statusom begunca, ki ima prost dostop do trga dela.

Preberite več na Nova24.si

Več iz te kategorije