0 Deljenj 636 Ogledov

Popoldne bo snežilo

25. January, 2021 6:13
636 Ogledov

Dopoldne se bo od zahoda povsod pooblačilo. Popoldne bo predvsem v južni polovici Slovenije občasno snežilo, ob morju pa deževalo, napovedujejo pri Agenciji RS za okolje (Arso). Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 0, na Primorskem od 3 do 6 °C.

Jutri bo razmeroma sončno z nekaj zmerne oblačnosti. Jutro bo ponekod po nižinah megleno. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, v alpskih dolinah ter v mraziščih Notranjske okoli -10, najvišje dnevne od -1 do 4, na Primorskem okoli 8 °C.

Obeti. V sredo in v četrtek bo deloma jasno z občasno povečano oblačnostjo. Ponekod v notranjosti bo zjutraj in dopoldne po nižinah megla.

Vremenska slika. Nad severno Italijo in severnim Jadranom bo danes nastalo novo ciklonsko območje in s svojim obrobjem nekoliko vplivalo tudi na vreme pri nas. Od severovzhoda bo k nam dotekal razmeroma hladen in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Dopoldne se bo spet pooblačilo. Predvsem v krajih južno od nas bodo popoldne in zvečer padavine, ob Jadranu dež, v notranjosti pa večinoma sneg. Ob severnem Jadranu bo prehodno zapihala šibka do zmerna burja.

Jutri bo v krajih zahodno od nas sončno. Drugod bo delno jasno z zmerno oblačnostjo.

Več iz te kategorije