0 Deljenj 866 Ogledov

Ponedeljek prinaša vremenski obrat, padavine povsod

8. December, 2019 9:56
866 Ogledov

Danes bo deloma jasno, več oblačnosti bo na Primorskem in Notranjskem. Po nekaterih nižinah se bo dopoldne še zadrževala megla. Popoldne bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 13 °C.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, na vzhodu bo sprva še nekaj sonca. Na zahodu se bodo pojavljale manjše padavine, ki se bodo popoldne razširile tudi na vzhod. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, v severnih krajih malo pod 0, najvišje dnevne na severu okoli 4, drugje od 6 do 13 °C.
Obeti. V torek bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Zapihal bo veter severnih smeri, na Primorskem burja. V sredo bo sončno, spet bo nekoliko hladneje.

Vremenska slika. Območje visokega zračnega tlaka nad južno polovico Evrope slabi. Z jugozahodnikom priteka k nam toplejši zrak. Zahodno Evropo je dosegla hladna fronta, ki bo jutri vplivala na vreme pri nas.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo ob severnem Jadranu in v krajih južno od nas pretežno oblačno. Drugod bo delno jasno, ponekod po nižinah bo del dneva vztrajala megla.

Jutri se bodo v krajih zahodno od nas pojavljale rahle padavine, ki bodo popoldne širile proti vzhodu in jugu.

Več iz te kategorije