0 Deljenj 4315 Ogledov

PO ZMAGI ZOKIJA JE ODJEKNILO Okoli 35.000 prišlekov z Juga dobilo dovoljenje za bivanje za 14 dni, 75 evrov in listek, kaj naj obkrožijo na volitvah!

21. November, 2018 16:29
4315 Ogledov

V luči vnovične zmage ljubljanskega župana Zorana Jankovića na lokalnih volitvah se je na družabnem omrežju Facebook pojavila informacija, da zanesljiva usta pravijo, da je okoli 35.000 prišlekov z Juga dobilo začasno dovoljenje za bivanje za 14 dni. “75 eur in listek, kaj naj obkrožijo na volitvah (kriminalec za župana, lista kriminalca za mestni svet).” Kot trdijo naši viri, je njegova zmaga na skrivnosten način povezana tudi z nedavno stavko na Upravni enoti Ljubljana.

Na začetku meseca je sindikat delavcev UE Ljubljana, ki sodi pod Sindikat državnih organov Slovenije, razglasil stavko delavcev, ki so bili razjarjeni zaradi večurnega dela po koncu uradnih ur, da so lahko ti obdelali vse čakajoče v vrsti. V skladu z našimi informacijami naj bi šlo v glavni meri za prijave stalnega bivališča. Torej kljub temu, da naj bi obseg dela že več let presegal zmogljivosti uslužbencev, ki so zaposleni na UE Ljubljana, naj bi se razmere kaotično zaostrile od konca poletja. Iz tega razloga so preobremenjeni delavci napovedali, da bodo kljub mnogim čakajočim z delom zaključili ob koncu uradnih ur.

Preberite več na portalu Nova24tv.

Več iz te kategorije