0 Deljenj 83674 Ogledov

Po smrti policista se je oglasil odpuščeni policist Kustec: Stojan, jezen sem, ker vsi so vedeli, da se nad tabo vršijo pritiski a ukrepal ni nihče

29. October, 2020 13:26
83674 Ogledov

Včeraj smo zapisali žalostno vest, da je bila ob 10. uri najdena mrtva oseba na območju Kastelca. Ogled kraja najdbe trupla in s tem povezana intenzivna kriminalistična preiskava še poteka, do sedaj ugotovljene okoliščine pa kažejo, da smrt moškega, sicer uslužbenca policije, ni posledica kaznivega dejanja.

Zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin primera še potekata.

? Pocivaj zdaj Stojan. Trije vogali PP Koper so stali na tebi. To vemo vsi! Tisti ko smo in tisti ko se zdaj delajo tam….

Objavil/a Iztok D Kustec dne Četrtek, 29. oktober 2020

»Pocivaj zdaj Stojan. Trije vogali PP Koper so stali na tebi. To vemo vsi! Tisti ko smo in tisti ko se zdaj delajo tam. Breme, ki si ga nesebicno prevzel nase je bilo ogromno a bil si in bos ostal zapisan v nasih srcih, kot Clovek z jasno vizijo, nepopustljivostjo, pozrtvovalnostjo in srcnostjo, ki jo premorejo zgolj redki posamezniki. Nikoli ti ni bilo tezko nam priskocit na pomoc, kadar koli smo naleteli na ovire v zvezi s policijo si nam stal ob strani in poskrbel, da je vse bilo spisano tako kot mora biti in kot se je od nas zahtevalo, tudi ce smo vcasih jamrali zakaj to treba, si vztrajal v tem, da so bile zadeve na zavidljivem nivoju. Bil si enciklopedija policije, mnogim mentor in zivljenski ucitelj, bil si sila preprost, dostopen, odprt in vsak ce je le imel nekaj srca v sebi te je z lahkoto vzljubil. Si zal edini, ki mi ni obrnil hrbta, ko sem prisel do tebe in ti predstavil piramido kontaminiranih usluzbencev policije. Z vso vnemo sva se lotila resevanja tega, a na tej poti naletela na ovire ki so bile vecje od naju. Vem da te je to zlomilo, tudi mene je. Jezen sem, ker vsi so vedeli, da se nad tabo vrsijo pritiski a ukrepal ni nihce, niti nikomur ni bilo mar za to, za njih si bil zgolj stevilka a za nas bos ostal nenadomestljiv policist, pomocnik in posameznik, ki ni zivel za policijo ampak jo je dihal. Iskreno sozalje vsem njegovim bliznjim,« mu je v slovo zapisal nekdanji policist PU Koper Iztok Kustec.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/ljudje/foto-veljal-je-za-junaka-zdaj-odpusceni-policist-kustec-ki-je-opozarjal-kako-v-drzavi-izgine-130-milijonov-evrov-sprasuje/

 

 

Več iz te kategorije