0 Deljenj 429 Ogledov

Po nižinah se lahko zadržuje megla, jutranje temperature pa ostanejo pod lediščem

25. October, 2021 6:15
429 Ogledov

Danes bo pretežno jasno. Zjutraj in del dopoldneva bo ponekod po nižinah megla, za ponedeljek napovdujejo pri Agenciji RS za okolje. Burja na Primorskem bo popoldne slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 13, na Primorskem do 18 °C.

Ponoči se bo v zahodni in osrednji Sloveniji pooblačilo, na vzhodu bo še delno jasno in ponekod po nižinah megleno. Jutranje temperature bodo od -2 do 4, na Primorskem od 7 do 12 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, predvsem v zahodni Sloveniji bo možen rahel dež. Burja na Primorskem se bo zvečer znova nekoliko okrepila. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem do 15 °C.

Obeti. V sredo bo na Primorskem jasno z burjo, drugod bo delno jasno, zjutraj in dopoldne se bo po nižinah zadrževala megla. Tudi v četrtek bo suho vreme.

Vremenska slika. Območje visokega zračnega tlaka nad srednjo Evropo slabi. Od juga in zahoda se nam bližata dve vremenski motnji, ki bosta jutri vplivali na vreme pri nas.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo pretežno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. Burja v Kvarnerju bo popoldne slabela.

Jutri bo v krajih zahodno in južno od nas pretežno oblačno, ponekod bo občasno rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno. Ob severnem Jadranu bo zvečer znova zapihala burja.

Več iz te kategorije