0 Deljenj 4911 Ogledov
Rtv Slovenija (posnetek strani)

Z mikrofonom javne RTV v roki se norčuje iz moža, ki so ga ugrabili migranti

9. May, 2019 17:20
4911 Ogledov

Plačan iz prisilnega prispevka, ki ga moramo plačevati vsi državljani, si je novinar nacionalne RTV Slovenija Marko Štor včeraj in danes privoščil norčevanje iz ugrabljenega Belokranjca, ki so ga migranti strpali v prtljažnik in odpeljali, ki presega mero dobrega okusa.

Na profil na Twitter, kjer se sicer s sliko predstvlja kot novinar javne Rtv je zapisal dve provokaciji. V prvem namiguje, da je šlo pri ugrabitvi za lažno novico. V drugem, ki ga je spisal danes, pa se norčuje iz ugrabljenega, ki v medijih predstavlja, kaj se je pripetilo.

Oba lahko preberete spodaj.

Policija je ugrabitev sicer danes potrdila. Vesna Drole iz policije je dogajanje povzela: ” Včeraj pozno popoldne je bil operativno-komunikacijski center v Kopru obveščen, da so neznanci iz vozila izpustili zvezanega starejšega moškega, ki so mu pred tem ukradli vozilo in odvzeli ključe zidanice v Beli krajini. Moški se je po tem zatekel k bližnjim stanovalcem, ti pa so obvestili policijo in svojce. Stekla je intenzivna kriminalistična preiskava v sodelovanju z italijanskimi varnostnimi organi, s pomočjo katerih so bili storilci, in sicer državljan Maroka in dva državljana Alžirije, tudi prijeti.

Kako je dogajanje opisala hči ugrabljenega, pa na povezavi.

Več iz te kategorije