0 Deljenj 3673 Ogledov

Mali scenarij Milana Kučana ali kaj načrtuje v dneh do svojega 80. rojstnega dne

20. December, 2020 13:28
3673 Ogledov

V soboto je novinar Bojan Požar na omrežju Twitter objavil dopis Milana Kučana članom svoje lože Forum 21, z ustanovitvijo katere je leta 2004 pred celo Slovenijo napihnil mišice in pred televizijskimi kamerami kazal svojo moč in povedal tudi, koliko mu pomeni druženje z bogataši in vplivneži, po katerem bi lahko sklepali, da je Kučan v koroni kapituliral.

Ampak bolj verjetno gre samo za nov scenarij Milana Kučana, saj je v pismo, ki ga lahko v celoti preberete na dnu strani, postavil datum, ki skoraj nikakor ni povsem slučajno tudi datum, 10. januar 2021, ko se Kučanova druga loža, Zveza združenj borcev za vrednote NOB (ZZB NOB), dobi oborožena z orožjem in s totalitarnimi simboli na žurki pri spomeniku v Dražgošah. Milan Kučan tam nikoli ne manjka. Ker epidemija Covid-19 nikjer v EU ne popušča, je za leto 2021 izdelan tudi plan B za povečevanje udeležbe – spletne platforme.

Kučanov mini scenarij za 2021, ki ga je začel s pozivom loži Foruma 21 – do 10. januarja imajo rok. To pa je dan, nedelja, ko gre Kučan v Dražgoše, kjer igra tudi po duši malega človeka. In, če dobro preberete vabilo, bodo Kučanove sledilce do tega datuma, najbrž za vsak slučajn, ker se epidemija Covid-19 nikjer v svetu ne umirja, naučili uporabljati Facebook in Youtube. Ampak, potem je tu še četrtek, 14. 1. 2021.

10. januar 2021 bo nedelja, ampak, ker je Milan Kučan s 4779 evri pokojnine najbolje plačani slovenski upokojenec in je po letih potovanja iz ravninskih Murgel do brezplačnega parkirišča pri predsedniški palači in druženja s Špelo Furlan že povsem predvidljiv, vemo, da pri njem ni naključij.

In za nedeljo 10. januarja 2021, ko bodo Kučanovi somišljeniki imeli generalko uporabe Facebooka in YouTuba, pride četrtek, 14. januar 2021. Takrat pa bo Milan Kučan praznoval 80. rojstni dan. Ja, tudi, če bi kdo slučajno pozabil, pri takem scenariju in z zvesto Špelo ob kolesu, kot letos 27. januarja, ni šans. Vse do tedaj pa bo nedvomno zelo živa tudi pobuda njegovih dražgoških kameradov o tako imenovani KUL koaliciji.

Priprave na Kučanovih 80 so se pričele s tem dopisom

Več iz te kategorije