0 Deljenj 3217 Ogledov

IZ TISKANE IZDAJE: Trojček za ubojček

5. February, 2018 14:30
3217 Ogledov

 

Primož Cirman, Tomaž Modic in Vesna Vuković (prej tudi Suzana Rankov) veljajo za tiste »raziskovalne novinarje«, ki delujejo na vpoklic. Za to so na siol.net oziroma TS Media, kot se imenuje izdajatelj portala, tudi zelo dobro plačani!

Njihove tarče so skrbno izbrane in za naročili »medijskih umorov« stojijo znani botri. A o tem danes ne bo govora. V današnji zgodbi je zanimivo to, da ti tako imenovani raziskovalni novinarji pišejo le o določenih osebah, teh, ki jih je treba po naročilu umazati v javnosti. Na svoje izdelke so verjetno zelo ponosni in tudi njihovi žepi so temu primerno polni.

A kaj si o njihovih temah mislijo njihovi bralci, smo pobrskali kar med komentarji pod članki, ki so jih objavljali na tem portalu. Se tudi vam zdi, da delajo samo za piškotke in da prave svinjarije, tudi z njihovo pomočjo, nikoli ne bodo prišle na dan? Motite se, obdobje monopola posvečenih medijev je že zdavnaj mimo, stvari ne ostanejo več skrite …

Primož Cirman, Tomaž Modic in Vesna Vuković − predstavljamo vam mnenja komentatorjev na vašem portalu. V tiskani obliki, da ostanejo dlje časa. Preberite jih, v njih boste našli veliko navdiha in tem za svoje raziskovalno delo. Če si upate.

 

Več iz te kategorije