0 Deljenj 477 Ogledov

Fižolček Marko Crnkovič, preden se je oprijel Večera, ki mu daje kruh, o Večeru: “Večer ni “steber”, Večer je trhla fižolovka”

8. julij, 2019 6:46
477 Ogledov

Foto: Arhiv Nova24tv

Stročnice so neločljivo povezane s časnikom Večer, štajerskim časopisom v lasti prekmurskega tajkuna Uroša Hakla. Pri časopisu že leta izbirajo Bob leta, ko v Maribor iz Ljubljane vabijo politike, da se Hakl z njimi rokuje pred kamerami, kot denimo z Mirom Cerarjem. Brskanje po arhivih pa nam razkrije še več. Večer sicer ni stročnica, je pa opora zanjo, a ne ravno trhla. Tako je leta 2015 na portalu Fokuspokus zapisal Marko Crnkovič.

Če ste mlajše generacije ali imate polno glavo pomembnih informacij in za manj pomembne nimate spomina, vas najbrž zanima, kdo je ta Crnkovič. Gre za slovenskega novinarja, ki je včasih z uličnih plakatov poudarjal, da raje piše kot misli, posebej znan pa je postal, ko je razglasil osebni stečaj. Spletni portal Pozareport je izbrskal podrobnosti Crnkovičevega osebnega stečaja in ga strnil v zapis: “Njegovi dolgovi znašajo skoraj 150 tisoč evrov, natančneje 148.674,95 evra, brez obresti, pri čemer najvišji znesek odpade na neplačano preživnino in davke. Kar pomeni, da Marko Crnkovič denar dolguje ne samo davkoplačevalcem, ampak tudi svojim otrokom! Žalostno.”

No, danes se je ta zadolženi in bankrotirani Marko Crnkovič kot kakšna stročnica naslonil na trhlo fižolovko – in Večer mu daje kruh, več pa preberite s posnetka spletne strani Večera spodaj.

Foto: vecer.com

Modrovanje o trhli fižolovki, na katero se je sedaj sam naslonil, je sicer del Crnkovičevega daljšega zapisa, katerega navdih je očitno našel v odpuščanjih na Večeru.

Izbrali smo nekaj posebej modrih Crnkovičevih pogledov na Večer, zmanjševanje števila zaposlenih in lastnika Uroša Hakla.

  1. Če misli resno, da nadaljnih odpuščanj ne bo, ni naredil nič.

Foto: Fokuspokus

2. Zakaj solidarnost? Služba je služba.

Foto: Fokuspokus

3. “Večer ni “steber”, Večer je trhla fižolovka”. Zataknite si osrednji status za klobuk.

Foto: Fokuspokus

Politična pomembnost in Uroš Hakl, ki se pred kamerami rokuje s politiki?

Večer je trhla fižolovka, pravi fižolek Crnkovič, znano pa je, da stročnice napenjajo.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: Mali Kris se je oglasil iz ZDA, posnetek vas bo pustil brez besed
Ljudje
78 Ogledov
Ljudje
78 Ogledov

VIDEO: Mali Kris se je oglasil iz ZDA, posnetek vas bo pustil brez besed

User One - 18. november, 2019 19:24

Deček Kris iz Kopra, ki ima spinalno mišično atrofijo in za katerega je društvo Palčica pomagalčica zbiralo sredstva za zdravljenje v tujini, je s starši z Brnika odpotoval na…

FOTO: Veljal je za junaka, zdaj odpuščeni policist Kustec, ki je opozarjal, kako v državi izgine 130 milijonov evrov, sprašuje…
Ljudje
526 Ogledov
Ljudje
526 Ogledov

FOTO: Veljal je za junaka, zdaj odpuščeni policist Kustec, ki je opozarjal, kako v državi izgine 130 milijonov evrov, sprašuje…

User One - 18. november, 2019 13:10

Uporniški policist Iztok D Kustec je, kot smo poročali oktobra na povezavi, ostal brez službe. Takrat je Vesna Drole iz Generalne policijske uprave o policistu, ki je…

Več iz te kategorije