0 Deljenj 4438 Ogledov

EUGENIJA CARL TERORIZIRA SODELAVCE IN POČNE SKRAJNO NEPRIMERNE STVARI To je pismo njenega nadrejenega

21. November, 2018 12:03
4438 Ogledov
© facebook

“Kar počne ta novinarka, je skrajno neprimerno, žaljivo do kolegov, uredništva, všečki pa so ji pomembnejši od ugleda RTV, čeprav jo ta hiša dobro plačuje, glede na njen delovni angažma … Poleg tega si marsikdo od njenih sodelavcev, kolegov in šefov zatiska oči pred tem, kar dela, samo zato, da ne bi imel opravka z njenimi žolčnimi izpadi. Na žalost gre za novinarko in osebo, ki je javnost ne pozna dovolj dobro in jo zato ceni in precenjuje …,” je le delček pisma, ki ga je v uredništve srbskega spletnega portala Alo, poslal Matej Sukič, urednik TV Koper. Gre namreč za portal, pred dnevi poročal o napadih Carlove na pravoslavno cerkev v Sloveniji

To kar se je v že dolgo šušljalo, da razvpita koprska novinarka dobesedno terorizira svoje sodelavce na Televiziji Slovenija, je sedaj le prišlo v javnost. In to kar s strani njenega šefa.

Zakaj je on vse to toleriral, pa je najverjetneje že druga zgodba …

Incident za incidentom

Seveda pa to ni prvi incident koprske novinarke. Med drugim smo v začetku leta poročali, da je počilo na družabnem omrežju med njo in Rosvito Pesek, ko je Odmeve nastale takoj po odstopu predsednika vlade Mira Cerarja, označila za ponesrečene. Sledil je odgovor Rosvite Pesek: “Evgenija žal mi je. Dovolj te imam. Tvojih metod – javnih objav tvojih kritik svojih sodelavcev in takih kritik iz fotelja, ko se ti niti sanja ne kakšna je bila situacija. S tem se odklapljam od liste Tvojih Fb prijateljev.”

Razkrili smo tudi kako novinarka nacionalne televizije prijateljuje s sodnico črnograditeljico Tino Benčič, ki je deložirala že številne Primorce. Morebiti tudi moža s klopce pred Eugenijinim blokom, ki ga je tri tedne je reveža opazovala in celo fotografirala.

Kar brezčutno za nekdanjo žensko leta …

Več iz te kategorije