0 Deljenj 2174 Ogledov

Angelika Mlinar bi rada v slovensko vlado, še vedno pa se predstavlja kot političarka avstrijske stranke

11. December, 2019 17:08
2174 Ogledov

Angelika Mlinar, ki jo predsedniku slovenske vlade Marjanu Šarcu Stranka Alenke Bratušek predlaga za svojo že tretjo kandidatko v letu in pol delovanja vlade – Marko Bandelli in Iztok Purič se nista obnesla – se na svojem Twitter profilu še vedno predstavlja kot članica avstrijske stranke Neos.

Medtem ko Stranke Alenke Bratušek, ki jo je maja v Sloveniji dala za nosilko svoje liste za evropske volitve, zdaj pa jo rine celo v slovensko vlado, čeprav Mlinarjeva nima slovenskega državljanstva, ali Ljubljane oziroma kateregakoli drugega slovenske mesta ali Slovenije, ki bi jo rada vodila, sploh ne omenja. V dokaz pripenjamo posnetek profila Mlinarjeve.

Vir: Twitter

Spletni naslov http://www.angelikamlinar.eu/ pa je mrtev.

Morebiti gre na videz za majhno stvar, a se zdi, da kaže na veliko (medsebojno?!) nezaupanje? Angeliki Mlinar, ki je, da bi dobila službo v slovenski vladi, zaprosila za slovensko državljanstvo, pri Stranki Alenke Bratušek (SAB) očitno še niti strankarskega e-naslova niso dali.

Priznamo, gre zgolj za sklepanje, a objavljamo dejstva, na podlagi katerih sklepamo. Pri Mlinarjevi želimo preveriti nekaj informacij o njenih preteklih aktivnostih v naši državi. Prepričani smo, da si ljudje zaslužijo vedeti, kdo so ljudje, ki sedijo v vladi, zato smo nanjo naslovili nekaj vprašanj. Da takšen naslov ne obstaja, sklepamo po odgovoru, ki ga objavljamo spodaj. Kot bi Mlinarjevo v Sloveniji zanimale zgolj funkcije oziroma službe, volilci pa ne.

Vir: posnetek strani.

O pestri preteklosti Mlinarjeve v Sloveniji, ki je tukaj odprla tudi podjetje, na poslovne rezultate katerega sicer ne more biti ponosna, in partnerja iz bančnega sektorja, ki je segel vse do takrat še državnega Mercatorja, smo pisali na povezavi.

Več iz te kategorije