0 Deljenj 622 Ogledov

Angelika Mlinar bi rada v slovensko vlado, še vedno pa se predstavlja kot političarka avstrijske stranke

11. decembra, 2019 17:08
622 Ogledov

Angelika Mlinar, ki jo predsedniku slovenske vlade Marjanu Šarcu Stranka Alenke Bratušek predlaga za svojo že tretjo kandidatko v letu in pol delovanja vlade – Marko Bandelli in Iztok Purič se nista obnesla – se na svojem Twitter profilu še vedno predstavlja kot članica avstrijske stranke Neos.

Medtem ko Stranke Alenke Bratušek, ki jo je maja v Sloveniji dala za nosilko svoje liste za evropske volitve, zdaj pa jo rine celo v slovensko vlado, čeprav Mlinarjeva nima slovenskega državljanstva, ali Ljubljane oziroma kateregakoli drugega slovenske mesta ali Slovenije, ki bi jo rada vodila, sploh ne omenja. V dokaz pripenjamo posnetek profila Mlinarjeve.

Vir: Twitter

Spletni naslov http://www.angelikamlinar.eu/ pa je mrtev.

Morebiti gre na videz za majhno stvar, a se zdi, da kaže na veliko (medsebojno?!) nezaupanje? Angeliki Mlinar, ki je, da bi dobila službo v slovenski vladi, zaprosila za slovensko državljanstvo, pri Stranki Alenke Bratušek (SAB) očitno še niti strankarskega e-naslova niso dali.

Priznamo, gre zgolj za sklepanje, a objavljamo dejstva, na podlagi katerih sklepamo. Pri Mlinarjevi želimo preveriti nekaj informacij o njenih preteklih aktivnostih v naši državi. Prepričani smo, da si ljudje zaslužijo vedeti, kdo so ljudje, ki sedijo v vladi, zato smo nanjo naslovili nekaj vprašanj. Da takšen naslov ne obstaja, sklepamo po odgovoru, ki ga objavljamo spodaj. Kot bi Mlinarjevo v Sloveniji zanimale zgolj funkcije oziroma službe, volilci pa ne.

Vir: posnetek strani.

O pestri preteklosti Mlinarjeve v Sloveniji, ki je tukaj odprla tudi podjetje, na poslovne rezultate katerega sicer ne more biti ponosna, in partnerja iz bančnega sektorja, ki je segel vse do takrat še državnega Mercatorja, smo pisali na povezavi.

Mogoče vas bo zanimalo

Po uri in pol je iz avta skočil sopotnik
Črno
282 Ogledov
Črno
282 Ogledov

Po uri in pol je iz avta skočil sopotnik

User One - 27. februarja, 2020 21:15

"Policisti PP Ljutomer so danes malo po 1. uri med kontrolo cestnega prometa v Stročji vasi ustavili voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal 0,97…

Povzročil nesrečo z otrokom in odpeljal naprej
Črno
158 Ogledov
Črno
158 Ogledov

Povzročil nesrečo z otrokom in odpeljal naprej

User One - 27. februarja, 2020 16:06

Policisti na smučišču Vogel obravnavajo smučarsko nesrečo med neznanim smučarjem in otrokom s staršem, poroča Dean Božnik iz PU Nova Gorica. Zapisal je: "Nesreča se je zgodila…

FOTO: To so prizori izpred UKC Ljubljana, maske že izginjajo
Novice
634 Ogledov
Novice
634 Ogledov

FOTO: To so prizori izpred UKC Ljubljana, maske že izginjajo

skandal1 - 27. februarja, 2020 15:58

V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana so do danes zjutraj opravili 27 testov na novi koronavirus, vsi so bili negativni. Na telefonsko številko za informacije o koronavirusu…

Več iz te kategorije