0 Deljenj 1477 Ogledov

Parada posmeha iz slovenskih davkoplačevalcev: ilegalec Ahmad brani NLB, kjer se je oprala teroristična milijarda

31. May, 2018 22:42
1477 Ogledov

Predvolilni shod na Trgu republike, sklican za 17. uro, se je sprevrgel v parado posmeha. Kamera našeg bralca je na shodu, ki ga varuje policija, ujela ilegalnega sirskega migranta Ahmada. In to pred državno banko NLB, kjer se je v času vlade strank SD, LDS, Zares in DeSUS oprala teroristična milijarda. Policija je takrat pod vodstvom Janka Gorška gledala stran, kot gleda očitno tudi danes, ko se pred njihovimi očmi sprehaja Ahmad, ki ga, ko bi ga morali deportirati na Hrvaško, niso našli.

Posnetek za anale kaže, da sirski ilegalec očitno brani politiko Levice in SD, s pomočjo poslancev katere (Mihe Kordiša in Jana Škoberneta) je prišel v parlament. Pozneje pa se je deportaciji spretno izogibal, hkrati pa se je v Mariboru udeležil kongresa največje vladne stranke SMC.

29. marca je Slovenska tiskovna agencija poročala: sirskega begunca Ahmada Šamija naj bi danes zjutraj predali Hrvaški, a do predaje ni prišlo. Kot so pojasnili na ministrstvu za notranje zadeve, se namreč ob predvideni uri ni zglasil na ministrstvu. Prvi poskus predaje je bil sicer novembra lani.

 

Več iz te kategorije