0 Deljenj 929 Ogledov

Osvežena Arsova napoved za danes: Manj snega, več dežja?

18. January, 2020 8:37
929 Ogledov

Danes bo oblačno. Dopoldne se bodo na zahodu začele pojavljati padavine, ki se bodo čez dan postopno širile proti vzhodu. Po nižinah bo sprva deloma deževalo deloma snežilo, popoldne in zvečer pa večinoma snežilo, so v napoved ob 7. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Na Primorskem bo popoldne zapihala zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 3, na Primorskem do 10 °C.

Jutri bo sprva oblačno, ponekod na vzhodu bo lahko še rahlo snežilo. Čez dan se bo od zahoda začelo jasniti. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, zlasti na severovzhodu pa severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 1, ob morju okoli 6, najvišje dnevne od 2 do 5, na Primorskem do 10 °C.

Obeti. V ponedeljek bo v zahodnih krajih delno jasno, drugod večinoma oblačno. Na Primorskem bo pihala burja. V torek se bo razjasnilo tudi v notranjosti države, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost.

Vremenska slika. Nad severnim Jadranom bo ciklonsko območje z vremensko fronto. Z vetrovi severnih smeri bo nad naše kraje začel dotekati hladnejši in bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo oblačno. Padavine, ki bodo zjutraj še v sosednjih krajih Italije, se bodo širile proti vzhodu. Ob Jadranu bo deževalo, drugod po nižinah sprva večinoma deževalo, popoldne in zvečer pa večinoma snežilo. Popoldne bo ob severnem Jadranu zapihala šibka do zmerna burja.

Jutri dopoldne bodo v sosednjih pokrajinah Hrvaške še padavine, ki bodo popoldne ponehale. Drugod se bo čez dan delno zjasnilo. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja

Več iz te kategorije