0 Deljenj 705 Ogledov

Odkrili lažni profil Alenke Bratušek, po smrti ‘tvital’ tudi pokojni poslanec Kramar

24. February, 2021 18:16
705 Ogledov

Po tem, ko so mediji včeraj iz tega, da ima poslanka Alenka Jeraj dva Twitter profila, roko na srce iz njiju ni tvitnila ničesar takšnega, naredili osrednjo novico, se danes na levi strani družabnih omrežij razkrivajo precej bolj zaskrbljujoče poteze. V kleti stranke SAB naj ne bi namreč zgolj ustvarjali lažne profile, pač pa tudi kaže, da za širjenje svojih laži zlorabljajo profile pokojnih kolegov. Poslanec Franc Kramar je namreč tvitnil še po svoji smrti.

Dva oz. še več profilov ima tudi Alenka Bratušek. Vsebine se ne da več videti, saj naj bi zaprla profil Marte Kocjančič tako na Twitterju, kot Facebooku. Je pa ostalo nekaj njenih neumnosti vseeno v arhivu. A pozor, nastal je nov, oziroma spremenjeni twitter in facebook profil, le da je tokrat namenjen le prijateljem.

Kot ob tem piše Nova24 je bila fotografija Kocjančičeve  v resnici ukradena fotografija od ameriške profesorice Valarie L. Akerson iz Indiane, kasneje pa jo je zamenjala za neko drugo fotografijo neznane ženske. Tudi na Facebooku, ne le na Twitterju. Namišljeno gospo Alenka Bratušek seveda vsakič tudi retweeta …

Več iz te kategorije