0 Deljenj 651 Ogledov

Oblaki se bodo razkadili, temperature do 28 °C

30. June, 2020 6:21
651 Ogledov

Danes bo ob morju pretežno jasno. Drugod sprva pretežno oblačno, ponekod bo občasno še rahlo deževalo, so v napoved ob 6. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Čez dan se bo jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem do 31 °C.

Jutri bo sončno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Jutranje temperature bodo od 14 do 18, na Primorskem do 20, najvišje dnevne od 26 do 33 °C.

Obeti. V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Vroče bo.

V petek nas bo prešla hladna fronta s padavinami, sprva bodo tudi nevihte. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Ohladilo se bo.

Vremenska slika. Iznad zahodne Evrope se je nad Alpe razširilo šibko območje visokega zračnega tlaka. Z jugovzhodnimi vetrovi k nam doteka nekoliko hladnejši zrak, popoldne pa se bo veter v višinah obračal na jugozahodno smer.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo v krajih južno od nas sončno, drugod sprva pretežno oblačno, čez dan se bo jasnilo.

Jutri bo večinoma sončno, v Alpah bodo krajevne plohe in nevihte.

Več iz te kategorije