0 Deljenj 648 Ogledov

Oblačno in mrzlo bo

16. December, 2021 6:31
648 Ogledov

Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, predvsem na vzhodu bo občasno pretežno oblačno, za četrtek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, ki se ponekod lahko zadrži večji del dneva. Ponekod na Primorskem bo še pihala šibka burja, ki bo pozno zvečer ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do 12 °C.

Jutri bo delno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, ki se ponekod lahko zadrži večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1 na obali do 3, najvišje dnevne od 5 do 10 °C.

Obeti. V soboto in nedeljo bo delno jasno z meglo po nekaterih nižinah, na vzhodu pa bo občasno več oblačnosti. V soboto bo na Primorskem pihala šibka burja, na vzhodu pa severni veter.

Vremenska slika. Nad večjim delom Evrope je obsežno območje visokega zračnega tlaka. V spodnjih plasteh ozračja priteka z vzhodnimi vetrovi nad naše kraje postopno bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, več oblačnosti bo v krajih vzhodno od nas. Ponekod po nižinah bo megla. Ob severnem Jadranu bo še pihala burja.

Jutri bo delno jasno, zjutraj bo po nižinah megla. Nad morjem se lahko ponekod pojavi nizka oblačnost.

Več iz te kategorije