0 Deljenj 945 Ogledov

Obetajo se močnejši nalivi, tudi sneg

7. September, 2019 14:36
945 Ogledov
Pixbay

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami, padavine bodo pogostejše v popoldanskem času. Burja na Primorskem bo oslabela.

Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 21, na Primorskem do 25 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V nedeljo bo oblačno. Na severovzhodu bo dopoldne večinoma suho, drugod bo občasno deževalo. Padavine se bodo popoldne na zahodu okrepile ter se zvečer pomikale prek osrednjih krajev proti vzhodu. Vmes bodo tudi močnejše nevihte z nalivi. Jutranje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem okoli 16, najvišje dnevne od 13 do 19, na Primorskem okoli 20 stopinj Celzija. Dež se bo pojavljal tudi v visokogorju. Na nadmorski višini okoli 2600 metrov bo snežilo, meja sneženja pa se bo v noči na ponedeljek spustila do nadmorske višine okoli 2000 metrov.

Obeti: V ponedeljek zjutraj bo dež ponehal, čez dan se bo od zahoda jasnilo. V torek bo precej jasno. Jutro bo sveže in ponekod po nižinah megleno.

Več iz te kategorije