0 Deljenj 8493 Ogledov

IZ TISKANE IZDAJE: NOVINARSKA ZASLUŽKARICA Intimno prijateljuje s člani stranke SD, napada SDS

23. December, 2017 1:22
8493 Ogledov

Suzano Perman večina občinstva pozna kot najlepši obraz komercialne televizije POP TV, vendar pa poleg novinarskega poklica opravlja še delo piarovke. Preko svojega s.p.-ja PIAR MEDIA je v letu 2015 ustvarila skoraj 40 tisoč evrov prihodkov.

Usodna ženska

Za novinarko političnih zadev na POP TV Suzano Perman bi lahko dejali, da ima poslovno žilico za služenje denarja, vendar pa je bolj zgovorno njeno prijateljevanje z vidnimi člani iz stranke SD, s katerimi se je divje zabavala po ljubljanskih lokalih. Mediji so jo sprva povezovali s svetovalcem ministrice za delo družino in socialne zadeve Klemnom Žibertom, imenovanim tudi »sendvičar«, saj se poleg politike ukvarja tudi z gostinstvom, celotna družina pa je povezana z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem.

Vendar pa se je Permanova raje odločila za drugega SD-jevca z ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki ga vodi prvak stranke SD Dejan Židan. Gre za Luko Kočevarja, tiskovnega predstavnika na tem ministrstvu, Slovenske novice pa so ob začetku njune zveze poročale, da je zaradi lepe Suzane zapustil ženo in dva otroka.

Zaslužki z državo

Zgovorni so tudi zaslužki Suzane Perman, ki si je na račun države, ravno v času Pahorjeve triletne vladavine, ustvarila skupno za 20.160 evrov prihodkov. Vse storitve je namreč opravila za Urad vlade RS za narodnostna vprašanja. Javno dostopni podatki kažejo, da po padcu leve Pahorjeve vlade z državo ni več poslovala, vendar so se njeni prihodki vsako leto povečevali; leta 2009 je namreč zaslužila »zgolj« 10.685 evrov, v letu 2015 pa že 38.639.

Da Permanovo intimno zelo vleče k stranki SD in politični levici, ne more skriti niti pred televizijskimi kamerami, torej pri opravljanju novinarskega poklica. Njene tarče so največkrat kar stranka SDS in njeni člani, medtem ko se v dogajanja znotraj SD, kamor spadajo njeni prijatelji, ne vtika, čeprav bi morala biti še toliko bolj pozorna na stranko, sinonima katere sta korupcija in klientelizem.

IZ TISKANE IZDAJE ŠKANDAL 24

Več iz te kategorije