0 Deljenj 3303 Ogledov

Novi Škandal24: Po pretepu pri Nemčevih iz SD na kolenih tudi družinski posli

6. March, 2018 10:23
3303 Ogledov

Družina podpredsednika parlamenta in stranke SD Matjaža Nemca se je kot težavna na očeh javnosti znašla že leta 2011, ko so poslancu popustile zavore pri bivšem partnerju njegove matere Nelide Nemec, zaradi česar je moral tudi pred sodnika. V Odmevih 28. februarja je v zagovor katastrofalnim razmeram v vojski v času vladavine stranke SD dejal: “To sem si res izpisal, dve zalo pomembni nujni seji in dva zelo pomembna zakona stojita v predalu pri predsedniku odbora za obrambo. In sicer vprašanje transparentnosti in zakonitosti delovanja Mors s podjetjem Esotech (gre za posel, ki prinaša proračunske prihodke podjetju očeta Nemčevega strankarkega kolega Jana Škoberneta, op.p.) in informacija glede plačevanja davkov Morsa. To sta dva primera, ko dejansko dajemo prioritere stvarem, ki so dejansko nepomembne.”

Pogledali smo poslovanje treh podjetij Nemčeve družine in odkrili novo sramoto družine, ki je očitno uspešna zgolj v šovbiznisu, v biznisu pa na kolenih. Medtem pa imajo na domačem naslovu, s katerega je tudi Matjaž Nemec prišel v parlament, že 350 dni blokirane račune. Pa to še ni vse …

V konfliktu interesov je tudi vladni poslanec Jani Möderndorfer, trenutno član SMC, kaj počne njegova žena in pri kom, pa preberite v reviji Škandal24.

Razkrivamo tudi zakonski polom znane slovenske pevke, ki je kmalu po rojstvu hčerkice zapustila svojega partnerja.

Vsak ponedeljek pri vseh prodajalcih, Škandal24.

 

Več iz te kategorije