0 Deljenj 2788 Ogledov 2 Comments

Novi Škandal24 že v prodaji: Nad Janijem Möderndorferjem se zbirajo črni oblaki. So na vrsti kriminalisti?

19. February, 2018 23:10
2788 Ogledov 2

Jani Möderndorfer, ta trenutek poslanec Cerarjeve stranke SMC, velja za politično ptico selivko. V svoji politični karieri, čeprav je po izobrazbi medicinski brat, je vedno odletel in priletel le v gnezdo oblastniških strank. Pričel je v Zvezi socialistične mladine Slovenije, danes je v Stranki modernega centra, kjer ga ne marajo preveč. Velja za arogantnega in prepirljivega moža. Vendar se nad njegovo politično kariero zbirajo temni oblaki, na plano prihajajo računi iz preteklosti. Razkrivamo podrobnosti!

Slovenija je po sodnih zaostankih prva v Evropi, na prvem mestu je tudi po številu sodnikov na 100 tisoč prebivalcev. Ekskluzivno razkrivamo, kje morda tiči razlog za sodniško počasnost. In, ne boste verjeli, za to so še dodatno plačani! Seveda iz vaših (davkoplačevalskih) žepov! Preverite vaše plačilne liste in zneske dodatnih plačil sodniški eliti, ki jih samo za vas razkrivamo v tedniku Škandal24.

Odkrivamo tudi, kako so si svoje globoke žepe napolnili sorodniki, tovariši, prijatelji in znanci Cerarjeve SMC. Za milijone gre!

Po vseh škandaloznih temah vas vabimo, da si odpočijete ob vroči bitki spolov – David je začel z razpravo, kako prepoznati ženske, ki so brez seksa! Na to je Mojca že spisala svoj besni odgovor, a ta bo objavljen šele prihodnji teden. Njuno bitko lahko spremljate tudi tukaj. Samo za polnoletne!

Želite zaslužiti? Pravilna rešitev nagradne križanke vam lahko v žrebanju prinese 40 evrov, vaša objavljena fotografija v tedniku Škandal24 (tako na spletu ali v tiskani verziji) pa celo 50 evrov!

Nova številka že v prodaji!

Škandal24, vsak ponedeljek na vseh prodajnih mestih!

 

Več iz te kategorije