0 Deljenj 562 Ogledov

Nov teden prinaša dni, ko se niti čez dan ne bo segrelo do 10 °C

24. October, 2021 6:24
562 Ogledov

Danes bo na Primorskem jasno s šibko do zmerno burjo. Drugod bo zjutraj in dopoldne marsikje megla ali nizka oblačnost, popoldne pa se bo jasnilo, za nedeljo napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 13, na Primorskem do 18 °C.

Jutri bo pretežno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. Burja na Primorskem bo popoldne prehodno oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem do 7, najvišje dnevne od 9 do 12, na Primorskem do 18 °C.

Obeti. V torek bo pretežno oblačno, predvsem v južni polovici Slovenije bodo možne rahle padavine. Burja na Primorskem se bo znova nekoliko okrepila. V sredo bo suho vreme z burjo na Primorskem.

Vremenska slika. Nad srednjo in vzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. Nad naše kraje doteka hladnejši in postopno bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo ob severnem Jadranu pretežno jasno, pihala bo šibka, v Kvarnerju večinoma zmerna burja. Drugod bo sprva precej megle in nizke oblačnosti, čez dan se bo počasi jasnilo.

Jutri bo precej jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. Burja v Kvarnerju bo popoldne slabela.

Več iz te kategorije