0 Deljenj 717 Ogledov

Nedelja bo pretežno oblačna z občasnimi padavinami

25. January, 2020 9:49
717 Ogledov

Danes bo oblačno, predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo ali rosilo, so dopoldne v napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do okoli 10 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, občasno bo predvsem na Primorskem, Notranjskem ter v južnih krajih občasno še rahlo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Goriškem in ob morju od 4 do 8, najvišje dnevne od 2 do 8, na Primorskem do 11 °C.

Obeti. V ponedeljek bo na zahodu pretežno oblačno. Drugod se bo delno razjasnilo, po nižinah bo precej megle in nizke oblačnosti.

V torek bo zapihal jugozahodni veter. Najprej bo občasno deževalo na zahodu, čez dan se bodo padavine razširile proti vzhodu.

Vremenska slika. Nad Genovskim zalivom je plitev ciklon, nad Balkanom in vzhodnim Sredozemljem pa območje visokega zračnega tlaka. S šibkim jugozahodnikom priteka k nam razmeroma topel in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes in jutri bo pretežno oblačno. V krajih vzhodno in severno od nas bo suho vreme, drugod bo občasno rahlo deževalo.

Več iz te kategorije