0 Deljenj 640 Ogledov
iStock

Naravne metode za povečanje penisa

8. oktober, 2017 22:30
640 Ogledov

Moški pogosteje trpijo za za pomanjkanjem samozavesti kot zaradi premajhnega penisa. Proizvajalci kondomov dokaj pogosto objavljajo rezultate svojih raziskav, kjer navadno presenečeno ugotavljamo, da so velikani iz erotičnih filmov v resnici zelo redki. Sicer se tudi rezultati raziskav med sabo pogosto razlikujejo, zato absolutne resnice ne bomo našli.

V grobem lahko ugotovimo, da so najbolj obdarjeni moški v zahodni ekvatorialni Afriki. Sledita jim severna Evropa in medmorska Amerika, nato preostali deli Amerike in Evrope, vključno z nami. Južna Amerika in Rusija sta še uspeli ubežati zadnjemu mestu, ki ga zasedajo Azijci. In številke? Po eni od raziskav Slovenci s povprečjem 15,13 cm dosegamo 46. mesto med 116 državami sveta. Zmagovalci so v Kongu s skoraj 18 cm, zadnje mesto pripada Kambodži, kjer moškim povprečno namerijo dobrih 10 cm.

Uporabite zeliščne pripravke

Če se vam kljub temu zdi, da bi radi svoj ponos povečali, je na voljo kar nekaj naravnih metod.

Na trgu je na voljo veliko ekstraktov zelišč, ki naj bi pripomogle k večji spolni vzdržljivosti in tudi poskrbele za povečanje vašega ponosa. Navadno so v obliki raznih tablet, ki jih kupujte le pri preverjenih oziroma zaupanja vrednih dobaviteljih. Na vsak način se izogibajte raznim čarobnim tabletam, ki jih zasledite na spletu ali v sumljivih oglasih, saj njihov učinek ni preverjen, lahko pa vsebujejo tudi snovi, ki so zdravju škodljive.

Za boljšo spolno kondicijo posezite po ginsengu (sploh korejski rdeči ginseng naj bi spodbujal boljše spolno življenje, čeprav učinkov na povečanje sicer znanstveno še niso dokazali). Druga možnost je ginko biloba, ki jo sicer večinoma priporočajo za krepitev spomina, očitno pa zaradi spodbujanja krvnega obtoka dobro vpliva tudi na krepitev drugih organov. Koristna je tudi maca, pri kateri se vsekakor posvetujte z zdravnikom pred uživanjem. Enako opozorilo velja za aminokislino Arginin, ki spodbuja cirkulacijo krvi, zato je penis med erekcijo nekoliko večji. Vse naštete dodatke dobite tudi v naših lekarnah.

Če vam ni do tablet, sezite po lubenici. Tudi ta namreč vsebuje sestavine, ki pomagajo k izboljšanju velikosti in trajanju spolnega odnosa. Pri lubenicah so namreč odkrili aminokislino Citrulin, ki se v telesu spremeni v Arginin ter nato pomaga razširiti žile. Zaenkrat še sicer ni znano, koliko lubenice bi morali pojesti, da bi opazili učinke. Kljub temu ima ta sadež toliko koristnih snovi za telo, da z njim preprosto ne morete zgrešiti.

Živite zdravo

Seveda pa je vedno koristno in bo pomagalo vašemu cilju, če ob omenjenih dodatkih živite tudi zdravo življenje. Najbolj pomembno je, da prenehate s kajenjem. Kajenje krči žile in posledično povzroča tudi krčenje vašega prijatelja. Zelo koristna je dnevna vadba, tako aerobna s tekom po svežem zraku kot posebne vaje za medenično dno.

Zadnji koristen nasvet je, da se znebite maščobe okrog trebuha. Ne gre le za vizualen učinek, saj je ob velikem trebuhu vse drugo videti zelo majhno, ampak za dokazano dejstvo, da imajo ljudje s prevelikim obsegom trebuha pogosteje erektilne motnje.

Mogoče vas bo zanimalo

Francozi so svetovni prvaki!
Šport
9 Ogledov
Šport
9 Ogledov

Francozi so svetovni prvaki!

Marjanca Scheicher - 15. julij, 2018 19:15

V izredno napetem finalu svetovnega prvenstva v nogometu v Moskvi so lovoriko osvojili galski petelini! Francoska reprezentanca je tako tako kot leta 1998 vnovič premagala Hrvaško in…

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video

User One - 15. julij, 2018 17:52

Petek 13. je bil črni petek za Luko Leskovarja iz Slovenske Bistrice. Vlomili so mu v hišo, naredili precej škode. Zdaj na facebooku deli posnetke vlomilcev, ki…

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic
Novice
8 Ogledov
Novice
8 Ogledov

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic

User One - 15. julij, 2018 17:03

Vabila zmagovalne stranke letošnjih parlamentarnih volitev SDS strankam LMŠ, SMC, SAB in NSi so preklicana. Predsednik SDS Janez Janša je popoldne na predsednike vseh naštetih strank, Marjana…

Več iz te kategorije