0 Deljenj 716 Ogledov

Nad severozahodom je obsežno ciklonsko območje, prinaša vremenske spremembe

2. February, 2021 6:00
716 Ogledov

Danes bo večinoma sončno. Dopoldne bo po nekaterih nižinah še megleno. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9, na Goriškem in ob morju do 11 °C.

Jutri bo sprva delno jasno, le na zahodu pretežno oblačno. Čez dan se bo pooblačilo tudi v osrednjih krajih. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do do, na Primorskem do 5, najvišje dnevne od 6 do 11, na vzhodu do 13 °C.

Obeti. V četrtek in petek bo na vzhodu še delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, zlasti na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika. Nad severozahodom Evrope je obsežno ciklonsko območje. Z vetrovi zahodne smeri nad naše kraje doteka toplejši in bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla.

Jutri bo ob Jadranu pretežno oblačno, čez dan se bo pooblačilo tudi v sosednjih pokrajinah Italije in v notranjosti Hrvaške. Drugod bo še delno jasno. Zapihal bo jugozahodnik.

Več iz te kategorije