0 Deljenj 1102 Ogledov

Maša (6) bi morala na operacijo v ZDA, a je nekdanja članica sveta Stranke Alenke Bratušek denar popokala kar v svoj žep

19. September, 2018 14:41
1102 Ogledov

Medtem ko mainstream mediji vsakega, ki gre mimo Trstenjakove, takoj označijo za vidnega člana SDS in mu z veseljem pripišejo morebitne nepravilnosti ter zgodbo napihnejo v epske razsežnosti, pa je zgodba povsem drugačna, ko so v igri člani drugih političnih strank. V stilu svoje “objektivnosti” namreč prezrejo ali čim manj omenjajo njihove goljufije, da ne bi slučajno umazali imena katere izmed koalicijskih strank. To potrjuje tudi nedavni primer v zvezi z zbiranjem denarja za operacijo deklice, kjer je denar misteriozno poniknil. Očitno pa to ni problem, ker je v goljufijo vpletena Darinka Bukovnik, sicer še do nedavnega članica sveta Stranke Alenke Bratušek, a so jo po izbruhu afere po hitrem postopku izbrisali.  

Društvo Iz srca dam, kar imam, ki ga vodi Bukovnikova, je zbiralo denar za operacijo komaj 6-letne Maše Kraljevič s prirojeno težko okvaro kolkov. Deklica in njena družina namreč nujno potrebujeta denar za nepredvidene stroške, ki bodo nastali ob vsaj tri mesece trajajočem zdravljenju na Floridi.

Preberite več na portalu Nova24.

Več iz te kategorije