0 Deljenj 331 Ogledov

Ko se megla razkadi, nas čaka jasen dan

9. November, 2021 6:22
331 Ogledov
Simbolična fotografija.

Danes bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo zmerna burja, za torek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. V notranjosti bo zmerno do pretežno oblačno in zjutraj ponekod megleno. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 11, na Primorskem do 16 °C.

Jutri se bo tudi na Primorskem zmerno pooblačilo, burja bo oslabela in ponehala. V notranjosti Slovenije bo precej megle in nizke oblačnosti. Jutranje temperature bodo od -2 do 4, na Primorskem od 5 do 9, najvišje dnevne od 6 do 10, na Primorskem od 15 do 19 °C.

Obeti. V četrtek in petek bo v gorah in na Primorskem dokaj sončno in toplo, po nižinah v notranjosti pa bo večinoma vztrajala nizka oblačnost.

Vremenska slika. Nad srednjo in vzhodno Evropo se je okrepilo območje visokega zračnega tlaka. V spodnjih plasteh ozračja k nam od severovzhoda priteka razmeroma hladen in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. V krajih zahodno od nas bo večinoma sončno, drugod pa bo precej nizke oblačnosti. Ob severnem Jadranu bo danes še pihala zmerna burja.

Več iz te kategorije