0 Deljenj 594 Ogledov

Kaže na konec deževnih dni

25. May, 2021 6:01
594 Ogledov

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. V notranjosti Slovenije se bodo pojavljale krajevne padavine, pogosteje na severu in na vzhodu države, za torek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje (Arso). Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20, na jugu do 22 °C.

Ponoči bodo padavine ponehale, delno se bo zjasnilo. Jutranje temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem ob šibki burji okoli 12 °C.

Jutri bo povečini sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah kratkotrajna megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 22 °C.

 

Obeti. Tudi v četrtek bo dokaj sončno, popoldne in zvečer pa bo predvsem v severnih in vzhodnih krajih nastalo nekaj krajevnih ploh ali neviht.

V petek bo na Primorskem jasno, drugod občasno zmerno oblačno.

Vremenska slika. Nova hladna fronta se prek srednje Evrope pomika proti vzhodu in bo zvečer oslabljena prešla Slovenijo. V višinah bo k nam spet pritekal nekoliko hladnejši in sprva še razmeroma vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo ob Jadranu povečini sončno, drugod spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami.

Jutri bo prevladovalo sončno vreme z nekaj jutranje megle.

Več iz te kategorije