0 Deljenj 821 Ogledov

KAOS NA ŠTAJERSKI AVTOCESTI Če ne želite čakati, jo zapustite

29. October, 2018 9:06
821 Ogledov

Zaradi čiščenja vozišča po izlitju goriva in prometne nesreče je zaprta štajerska avtocesta med Domžalami in Vranskim proti Mariboru. Promet je preusmerjen na regionalno cesto, zaprti so tudi vsi uvozi med Domžalami in Žalcem proti Mariboru ter Trojane v obe smeri.

Nastajajo zastoji, vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo na Šentjakobu ali se preusmerijo na cesto skozi Tuhinjsko dolino, je zapisano na spletni strani Prometno-informacijskega centra.

Zaradi nesreče so zjutraj zaprli del štajerske avtoceste med Trojanami in Vranskim. Po trenutnih podatkih policije naj bi bilo v nesreči udeleženih šest vozil, poškodovanih pa naj ne bi bilo. Do nesreče naj bi prišlo zaradi spolzkega cestišča, so za STA povedali na Policijski upravi Ljubljana.

Kot še opozarjajo na Prometno-informacijskem centru, je spolzko vozišče še vedno tudi med Vranskim in Celjem proti Mariboru, zato svetujejo previdno vožnjo.

Na štajerski avtocesti med cestninsko postajo Pesnica in prehodom Šentilj proti Avstriji pa je zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas.

Več iz te kategorije