0 Deljenj 180 Ogledov

Kako vemo, da nam čevelj ustreza?

19. september, 2017 18:00
180 Ogledov

Vse si želimo izgledati kot zvezdnice (Victoria Beckham, Jennifer Lopez …), ki od jutra do večera nosijo visoke petke (15 cm) in se v njih sprehajajo, kot da bi nosile superge. Potolažite se lahko, saj to v realnem življenju ni mogoče!

Da bi se  rešile večnih težav, kako izbrati prave čevlje, imamo za vas preprost način, da v dveh sekundah ugotovite, ali je pravi čevelj ali ne.

Pozabite žulje in na neudobne pete. 

Vsem vam je znana situacija, ko po dolgem iskanju in probavanju čevljev naletite na tiste prave, ki se vam popolnoma prilegajo. Seveda jih takoj kupite in komaj čakate, da se boste lahko pokazali z njimi v javnosti. Ampak … Kmalu se srečate s problemom! Zlati čeveljčki so vas tako ožulili, da naslednji dan niste mogli hoditi niti v svojih najudobnejših petkah.

Kako je to mogoče, saj so v trgovini bili videti popolni za mojo nogo?

Če želite, da se takšna napaka ne bi več ponovila, je potrebno narediti samo eno stvar: izmerite oddaljenost stopala od pete.

Pri čevljih, ki so za vašo nogo, mora biti ta razlika tri centimetre ali več. Se pravi, večja je oddaljenost, bolj je čevelj udoben.

Mogoče vas bo zanimalo

Francozi so svetovni prvaki!
Šport
9 Ogledov
Šport
9 Ogledov

Francozi so svetovni prvaki!

Marjanca Scheicher - 15. julij, 2018 19:15

V izredno napetem finalu svetovnega prvenstva v nogometu v Moskvi so lovoriko osvojili galski petelini! Francoska reprezentanca je tako tako kot leta 1998 vnovič premagala Hrvaško in…

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video

User One - 15. julij, 2018 17:52

Petek 13. je bil črni petek za Luko Leskovarja iz Slovenske Bistrice. Vlomili so mu v hišo, naredili precej škode. Zdaj na facebooku deli posnetke vlomilcev, ki…

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic
Novice
8 Ogledov
Novice
8 Ogledov

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic

User One - 15. julij, 2018 17:03

Vabila zmagovalne stranke letošnjih parlamentarnih volitev SDS strankam LMŠ, SMC, SAB in NSi so preklicana. Predsednik SDS Janez Janša je popoldne na predsednike vseh naštetih strank, Marjana…

Več iz te kategorije