0 Deljenj 78 Ogledov

Kako vemo, da nam čevelj ustreza?

19. september, 2017 18:00
78 Ogledov

Vse si želimo izgledati kot zvezdnice (Victoria Beckham, Jennifer Lopez …), ki od jutra do večera nosijo visoke petke (15 cm) in se v njih sprehajajo, kot da bi nosile superge. Potolažite se lahko, saj to v realnem življenju ni mogoče!

Da bi se  rešile večnih težav, kako izbrati prave čevlje, imamo za vas preprost način, da v dveh sekundah ugotovite, ali je pravi čevelj ali ne.

Pozabite žulje in na neudobne pete. 

Vsem vam je znana situacija, ko po dolgem iskanju in probavanju čevljev naletite na tiste prave, ki se vam popolnoma prilegajo. Seveda jih takoj kupite in komaj čakate, da se boste lahko pokazali z njimi v javnosti. Ampak … Kmalu se srečate s problemom! Zlati čeveljčki so vas tako ožulili, da naslednji dan niste mogli hoditi niti v svojih najudobnejših petkah.

Kako je to mogoče, saj so v trgovini bili videti popolni za mojo nogo?

Če želite, da se takšna napaka ne bi več ponovila, je potrebno narediti samo eno stvar: izmerite oddaljenost stopala od pete.

Pri čevljih, ki so za vašo nogo, mora biti ta razlika tri centimetre ali več. Se pravi, večja je oddaljenost, bolj je čevelj udoben.

Mogoče vas bo zanimalo

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:50

Iz Maribora poročajo o več krajah - tarče so bile ženske. Včeraj, malo po 17. uri, sta dva neznana moška na avtobusnem postajališču ob križišču Ceste proletarskih…

20-letnik streljal s kalašnikovim, posredovali so policisti
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

20-letnik streljal s kalašnikovim, posredovali so policisti

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:42

20-letnik je v zrak iz puške kalašnikov izstrelil več nabojev in s tem prestrašil vaščane. Policisti PP Kočevje so včeraj v večernem času pri rednem delu na…

Danes pogreb Jerneja Šugmana
Rumeno
4 Ogledov
Rumeno
4 Ogledov

Danes pogreb Jerneja Šugmana

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 8:08

Danes bodo Jerneja Šugmana na poslednjo pot pospremili na ljubljanskih Žalah. Prekmalu preminuli igralec Jernej Šugman je umrl za posledicami srčne kapi, pomoč, ki so mu jo…

Več iz te kategorije