0 Deljenj 1265 Ogledov
iStock

Kako najlažje osvojite moškega

19. March, 2018 19:45
1265 Ogledov

Moški niso tako kompleksna bitja, kot si predstavljate. Vendar pa postane zapeljevanje moškega bolj komplicirano, če zraven preveč razmišljate. Na srečo ni tako težko dojeti, kako to izpeljati na eleganten in pravilen način. Več kot dovolj je, da naredite nekaj stvari, ki so mu všeč 

Sprostite se

Če boste samo malo nervozni ali vznemirjeni, bo to takoj zaznal. Se pravi, kadar ste nesigurni s tem povzročite, da bo verjetno manj zainteresiran. Neprijetnost in nervoza niso del šarmantnosti.

Bodite samozavestni – vedno zelo privlačno!

Samozavest je obvezna! Ni dovolj, da samo mislite dobro o sebi, ampak se morate sami tako tudi počutiti. Nič ni bolj privlačnega od tega.

Naj bo on center pogovora 

Velikokrat je tako, da se pogovor vrti okoli ženske. Včasih je to moškim lahko zanimivo, vendar samo do neke točke. Potem se začne dolgočasiti, zato usmerite pogovor nanj. Kako to storiti? Začnite mu postavljati vprašanja o njegovem življenju. S tem mu daste vedeti, da ste zainteresirani.

Bodite nasmejane

Kadar se pogovarjate z moškim, ki vam je všeč, je dobro če ste nasmejane. S ciljem, da ga osvojite, mu namenite nasmešek, kot da ste najsrečnejša ženska na svetu.

Med pogovorom večkrat izgovorite njegovo ime

To je zelo očarljiva stvar. Ste že opazili, kako ljudje izpadejo bolj privlačni, če že na začetku izgovorijo vaše ime? To pomeni, da so tudi dejansko očarljivejši. Potrudite se, da boste med pogovorom izgovarjali njegovo ime, vendar ne pretiravajte.

Občasno se pošalite

Ženske s smislom za humor moške zelo privlačijo. Če lahko, potem povejte kakšno šalo in jo začinite s kvalitetnim humorjem. S tem ga boste za gotovo navdušile.

Več iz te kategorije