0 Deljenj 686 Ogledov

Jutri zjutraj v polovici države pod 10 °C

3. September, 2019 8:50
686 Ogledov

Danes zjutraj in dopoldne bo dež od zahoda ponehal, postopno se bo jasnilo, so v napoved ob 6. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Popoldne bo sončno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem okoli 26 °C.

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po kotlinah megla. Burja na Primorskem bo slabela. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne od 20 do 24, na Primorskem do 28 °C.


Obeti. V četrtek bo večji del dneva pretežno jasno, proti večeru pa se bo zmerno pooblačilo. V noči na petek bodo na severu prehodno možne rahle padavine.

V petek bo na Primorskem večinoma sončno z burjo, drugod bo zmerno do pretežno oblačno in povečini suho. Spet bo nekoliko hladneje.

Vremenska slika. Po prehodu hladne fronte se nad srednjo Evropo in Alpami krepi območje visokega zračnega tlaka. Od severovzhoda doteka k nam hladnejši in postopno bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Padavine bodo postopno ponehale tudi v krajih južno in vzhodno od nas. Od severozahoda se bo jasnilo. Ob Jadranu bo pihala šibka do zmerna, pod Velebitom občasno močna burja.

Jutri bo pretežno jasno. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Več iz te kategorije