0 Deljenj 622 Ogledov

Jutri ponekod negativne jutranje temperature

9. November, 2019 10:01
622 Ogledov

Danes bo sprva pretežno oblačno, popoldne se bo delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 15 °C, so v napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Ponoči se bo v vzhodni polovici Slovenije pooblačilo, v krajih ob meji s Hrvaško bo možen rahel dež. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 6, ob morju okoli 9 °C.

Jutri bo na zahodu pretežno jasno. Drugod bo sprva oblačno ali megleno in večinoma suho, popoldne pa se bo delno zjasnilo, bolj oblačno bo ostalo predvsem v jugovzhodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem do 15 °C.


Obeti. V ponedeljek bo na vzhodu povečini sončno, drugod se bo pooblačilo. Zjutraj in deloma dopoldne po nižinah megla ali nizka oblačnost. Popoldne bo v zahodni Sloveniji pričelo rahlo deževati. V torek bo oblačno in deževno.

Vremenska slika. Nad severnim Sredozemljem je plitvo območje nizkega zračnega tlaka, ki se počasi polni. Vremenska fronta se pomika nad osrednji Balkan in vzhodno Evropo. K nam od jugozahoda doteka postopno bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Popoldne se bo delno zjasnilo. Jutri bo v krajih vzhodno od nas oblačno, predvsem v notranjosti Hrvaške ter deloma na Madžarskem bo deževalo. Drugod bo suho, v krajih zahodno od nas povečini sončno.

Več iz te kategorije